23 Nisan 2009 Perşembe

bayram

insanlar yanlış anlaşılmaktan değil, istemeyeceği sonuçlar doğuracak şekilde anlaşılmaktan kaçınır gibime geliyor sanki... geçen tuvalette geldi aklıma (bu da türk olduğumun kanıtı değil midir?)

özel günlerle doğum günleri çakışanları kelime oyunlarıyla bezenmiş şekilde kutlamaya çalışırım hep, 29 ekim cumhuriyet ve zeynep bayramı gibi. facebook'ta bir özel güne denk gelen aynı gün doğmuşsa, ikisine de üstteki uyarlamayı yapmak göze batar mı? dikkat çeker mi? evet'se sonuçları nasıl olur? 19 mayıs gençlik ve veli bayramın kutlu olsun, 19 mayıs deniz ve spor bayramı kutlu olsun??

günün videosu / klibi / şarkısı:


eskiden internetten bulur indirir arşivlerdik klip falan, şimdi bir aramaya bakıyor sadece... bu da vardı arşivimde, basit günlerdi.

3 yorum:

  1. mesela been:) ela'nın ve tüm amerikanın zafer bayramını kutlarım demeni tercih etmem şahsen:) (4 temmuz b.day)

    YanıtlaSil
  2. lan oglum vikipedya diyo ki 16 temmuz 622 – The beginning of the Islamic calendar... hicret'in yildonumu mu oluyo yani simdi...
    onemli adammisim lan...

    daha da bi dunya sey olmus bak:

    http://en.wikipedia.org/wiki/16_July

    Dikkatimi cezbedenler:
    1969 – Apollo program: Apollo 11, the first manned space mission to land on the moon, is launched from the Kennedy Space Center at Cape Canaveral, Florida.

    1661 – The first banknotes in Europe are issued by the Swedish bank Stockholms Banco.

    1935 – The world's first parking meter was installed in Oklahoma City, Oklahoma

    1979 – Iraqi President Hasan al-Bakr resigns and is replaced by Saddam Hussein.

    OHA!!

    YanıtlaSil